Monday, December 2, 2013

Aksi Makan Afif



Salam hari Isnin semua...Dalam kesibukan sempat gak Umi mencuri waktu nak update n3.sebab nak cepat..Umi just tepek jer gambo Afif yg tengah makan ni..saper2 yang rajin nak layan gambo ni..layan lah ye...

Gambar ni Afif makan nasi dengan lauk sardin..masa ni Umi dia malas nak masak..Afif pun suka sardin..


Lepas makan nasi..sambung makan lagi..


Yang ni makan ngan ayam goreng jer..kesian..Afif ni ada masa dia yang nak makan camtu..tak nak kuah..



Pic lama..hisap botol sambil tengok cerita kat PC..(action jer minum susu tu..kalau kat rumah dia tak hisap sangat susu botol..dia hisap susu segar Umi dia...entah bila la nak cerai susu ni..
#aksi budak2 makan sedap jer mata memandang..cer letak mak-mak orang..rasanya sebelah mata jer tengok..hihihihi..#

10 comments:

  1. comelnye dia..sopan jek mkan..he3..

    ReplyDelete
  2. amboi bnayknya pakwe cik nor nie mkn..:)

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya.. mcm2 makan.. hihii.. cute.. :)

    ReplyDelete
  4. comot habes pipi afif makan nasik lauk sardin ^_^

    ReplyDelete
  5. alahai comel betul..penuh pipi comot bila afif makan..wo afif masih nenen ye..biar la kak sura,bukan ada adik pun nak cerai..afif pun kecik lg.hehe

    ReplyDelete
  6. anak teruna el pun suka sgt ngan sardin
    dulu ms dia umo 4 5 taun pggil ikan sardin tu ikan pedas
    la ni dah taulah ikan pedas tu ikan sardin
    hari2 masak ikan sardin pun xpe haha

    ReplyDelete
  7. hehehe..comot2 pun tetap selera hero ni makan...seronok je tgk klu anak2 berselera nak makan...:)

    ReplyDelete
  8. bagusnya afif makan sendiri. dhiya amani kalau makan sendiri mesti tak abes.

    ReplyDelete
  9. budak hensem pandai makan sendirik yer~
    good boy lah~

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)