Friday, November 29, 2013

Mini GA KakNi Edisi Tupperware



Salam Jumaat semua..hari ini Umi ber..GA..lagi..ambik berkat hari Jumaat..mana  tahu kot ada rezeki..hehehe..Kali ni Umi masuk mini GA dari blog KakNi..syarat2 nya sangat mudah..(kalau banyak memang Umi tak masuk dah..Umi ni cepat fenin kalau yg ada macam2 syarat).

Apa lagi kawan-kawan jom sama-sama kita meriahkan GA ni.klik sini ye..



12 comments:

  1. Kakak tak dapat join sebab kakak tak ada FB sura.
    Good luck! mana tahu dapat tupperware cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tema kasih kak..kakzakie ..kakni ni dah buat syarat baru..akak pon boleh join la..:)

      Delete
  2. gud luck..ida pun rasa nk join jgk=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. join ler ida..mana tahu ada rezeki..:)

      Delete
  3. gud luck akk
    botol tu cam el punya je hehe

    ReplyDelete
  4. gud luck kak..dpt botol tu nnt blh bwk g tmpt keje...

    ReplyDelete
  5. kenit terjah dari segmen yg sama, all the best ye (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/mini-ga-kakni-edisi-tupperware.html

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)