Thursday, November 7, 2013

Lempeng dan Air Suam

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Harap sahabat-sahabat semua sihat-sihat sahaja dan ceria selalu.. Umi rasa cam dah lama sangat  tak update blog..Semalam dah online tapi tak berkesempatan pulak..kerja banyak..huhuhu..Sarapan apa tadi?Umi makan lempeng dan minum air suam jer..

                                        
Sebenarnya pagi ni idea nak menulis belum 'mari'..tiba2 rasa tak tau nak tulis apa..mungkin sebab otak duk fikir banyak lagi kerja yang belum settle..Umi nak sambung kerja ni..karang baru nak sambung BW kat umah sahabat-sahabat..Petang kalau berkesempatan baru nak menulis banyak sikit..sebenarnya ada benda yg duk berlegar-legar dalam fikiran Umi ni...cuma menunggu untuk diluahkan jer..


17 comments:

  1. Slm Maksu~

    Pa blum Sarapan... lapor giler... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak 2 menjak ni..jarang sarapan..tu yang selalu kena gastrik..ikut mood.rasa nak sarapan baru beli kalau tak tuggu jelah tengahari..lunch terus..

      Delete
  2. Replies
    1. meme sedap..beberapa kali ngap jer dah habis..hihihi..

      Delete
  3. Replies
    1. yup..sedap dimakan bersama sambal ikan bilis..

      Delete
  4. el td pg mkn bhun goreng campur ketiaw..1jam kemudian muntah balik..huhu skun tgk itu lempeng lapo lah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. muntah?..kesian..dah nak lunch ni..pasni boleh makan..:)

      Delete
  5. Lempeng cecah sambal tumis sedap Sura... Nantilah buka maghrib kakak buat pulak hihi...

    ReplyDelete
  6. xpela..minum air suam bagus utk kesihatan...
    lya breakfast makan biskut kering je tadi.. hehe

    ReplyDelete
  7. lempeng tuh buat sendirik atau beli??
    anak2 zura selalu request suh masak lempeng. cicah gula jer.
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. Lempeng mmg sedap.. membuka selera.. :)

    ReplyDelete
  9. alahai sedapnye sarapan kak sura....lempeng tu...cicah lak ngan sambal sardin ke sambal tumis ke...mmg terangkat lah...

    selamat berhujung minggu kak...

    ReplyDelete
  10. kalu wiken pernah gak buat lempeng.. zura sorg pun blh mkn 2,3 keping..zura suka cicah gula..

    ReplyDelete
  11. Ada jual lempeng yeh Sura......best jugakkan sesekali tukar selera...jemu juga asyik meehoon....nasi lemak...je kan

    ReplyDelete
  12. wah air suam bagus takde kalori..lempeng tu mmg sedapla..klu sy mmg berkeping2 sy bantai

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)