Friday, October 18, 2013

Selamat Berjuang Pahlawan MerahKu..

Salam Jumaat semua..Lambat bersiaran hari ni..Umi ni selalunya petang baru updated N3..bukannya apa..selalunya idea takde..huhuhu..petang baru idea nak datang..Kaum Adam hari ni camne.?.baru balik masjid..mesti muka berseri-seri hari ni.. .Rasanya kaum Hawa hari ni langkah panjang sikit..macam Umi dan kawan2..pegi makan jauh sikit..sambil 'menyoping'..bila balik,masing-masing bawak plastik beg..hehehe..

Berbalik pada tajuk N3 harini..tengah-tengah takde idea ni tiba2 teringat hari ni ada game ATM vs Kelantan separuh akhir pertama..yang sememangnya ditunggu-tunggu oleh Umi dan seluruh peminat bola tak kira penyokong Kelantan mahupun ATM..mesti tak sabar2 nak tunggu game malam ni kan?bagi yang tak minat tu..takde la perasaan apa-apakan..lain lah macam Umi ni excited sangat..game belum start..Umi yang berdebar-debar...jangan menyampah dengan mak orang yang minat bola ni tau!!dah memang Umi camni..

Buat The Red Warriors..Selamat berjuang habis-habisan..kami orghe kelate akan sentiasa menyokongmu...
Wahh semangat pulok Umi ni...GOMO KLATE GOMO..Yuh Ayuh..Ayuh Kelateku..Hari Ini kita mesti Menang!!
ATM vs Kelantan Separuh Akhir 2013



                                         separuh akhir tahun lepas..stadium Shah Alam


#nak beli kacang/jajan untuk malam ni   :)#

10 comments:

  1. Kakak tak sangka Sura ni peminat bola sepak juga kisahnya ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang minat sangat kak..dolu2 menyampah..siap merajuk lagi bila hubby bukak bola..sura diam jer kat dlm bilik..skrg ni..sama2 menjerit!!hehehe..

      Delete
  2. aigoooo sy harap malam ni ada live kat rtm la... sbb sy x de astro....

    ReplyDelete
  3. wow kak pegi tgk kat stadium yer,, saya pon sokong kelate gak wlopon bukan ore kelate hehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tema kasih Lieya diatas sokongan tu..:)

      Delete
  4. kak sura n kira fanatik gak la dengan bola kan..untung cik abe ada org temankan klu tgok bola..klu sy kirim salam.takminat bola.hehe

    ReplyDelete
  5. semoga kita blh g final kan kak...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)