Friday, October 25, 2013

Motivasi buatku..

Salam Yaumul Jummaah semua..Hari ni takde cerita menarik nak kongsi..cuma hari ni ..pagi2 Umi dah dikacau..mula2 kawan Umi yg juga upline Umi datang ..bercerita pasal kisah dia (ingat tak yg suami dia buat hal tu?..kalau saper2 nak tahu carik la kat N3 lama..)perjalan hidupnya lebih menarik!!ada masa nanti sambung pasal dia..tu pun kalau dia izinkan laa..

Tengok syok bersembang...(tangan tengah menaip)..lagi sorang datangg!!MasterViji..Adoi kalau dia datang memang fenin sikit.banyak ceramah dan motivasi yg Umi dapat..tak berhenti-henti cakap..hahaha..memang gitu la gayanya seorang Master Shaklee..pung pang pung pang...ada benarnya apa yg dia ckp..setiap kali dia datang Umi dapat merasakan ada aura yg dia bawak..dan Umi dapat menyerap sikit aura tu..dia memang hebat!!walopon lain bangsa..Umi memang puji cara dia bekerja..Tabik spring untuk Master!!

Viji datang bawak produk yg paling panas masa ni..Vita C Plus..susah betul nak dapat Vita C ni..kawan Umi pegi HO Shaklee nak beli pun tak dapat ..beratur punya lama..alih2..produk dah habis..Doc order online pun tak sampai2 lagi..memang cam goreng pisang panas..nasib baik ada Viji..tu pun dia bagi 35 botol jer kat kitarang...


Master Viji ..

Master Viji ni selalu cakap Umi dah gemok!!hahaha dan selalu cakap dia dah kurus!!Itulah ayat yg slalu dia pakai setiap kali kitarang jumpa..

lupa nak gelapkan amaun tu..takpelah..kira rezeki korang yg dapat tengok tu..Umi dapat sikit jer..sebab tak buat betul2..tapi Alhamdulillah..dpt tampung belanja anak2..Sahabat Umi yang lain kalau berminat nak tambah income boleh contact Umi ya!!

18 comments:

  1. ooo kak sura pun penjual shaklee gak eh
    alhamdulilah at least penambah ekonomi keluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah nak masuk 2 tahun bershaklee..:)

      Delete
  2. Hebatlah sura.. kalau kakak 800++ tu dah banyak benar sebagai side income. Maknanya biasa Sura dapat ribu-ribu ye side income dgn Shaklee ini. Tahniah dari kakak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada turun naiknya income ni..tp sejak 2menjak ni memang kurang sebab tak aktif sangat..tu yg kena ceramah tu..:)

      Delete
  3. ok lah tu kak.. :) rezeki. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. banyak dah tuh~
    lepas dah banyak bende tuh.

    kenapa vit c nih panas sgt kak?
    ape yg abes dengan vit c shaklee nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak cerita pasal vit c shaklee ni kena buat satu n3..hehehe:)

      Delete
  5. Alhamdulillah.. semoga terus sukses ye.. aamiin.

    ReplyDelete
  6. Alhmdulillah..rezeki..
    Shaklee mmng hot skrang ni ya...kat fb pun ramai yg post pasal produk ni...

    ReplyDelete
  7. Assalam sura, tahniah lah..walaupun sikit ke banyak ke itu dah kira okey sangat...lepas belanja anak2 kan... sura pengedar shaklee rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Bunda..alhamdulillah rezeki..dah setahun lebih dah dalam shaklee..:)

      Delete
  8. seronok tgok org2 berjaya ni kan..motivasi utk kita..kak sura pun apa kurannya..ok dh nie,semoga lebh brjaya lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah..semoga selepas ni akak semakin maju..:)

      Delete
  9. hebat dah tu kak =) alhamdulillah rezeki akak sekeluarga..mcm mn jd pgedar ni kak?? ada smbutan x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak jadik pengedar kena masuk ahli..shaklee ni tengah hot..kita lah yg kena pandai main peranan..kena belajar jugak pasal2 produk dan kena amalkan ..kat FB dah byk orang masukkan pasal produk2ni..tinggal kita jer yg kena rajin..:)

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)