Wednesday, September 18, 2013

SET PEMAKANAN SHAKLEE~ KHAS UNTUKMU IBU~










16 comments:

  1. lieya amalkan mase bf baby tau kak ....mmg bagus...susu pekat likat...banyak pun banyak...syok je tgk hasil pam....

    ReplyDelete
  2. selamat untuk ibu...hihii..akak dtg isi poll juga

    ReplyDelete
  3. Banyaknya set dia Sura. Masa kakak ada baby dulu tak ada Shaklee ini semua. Untung ibu-ibu muda sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak..sy anak yg last ni baru makan..shaklee ni sebenarnya dah lama ..kita je baru tau..:)

      Delete
  4. mama dulu masa preggy makan set shaklee sampai bersalin , lepas pantang sekali.. terbaik produk ni...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ada..cik nor amalkan b-complex pun dah o.k..sbb b.co shaklee ada folic asid sekali..Insha Allah besok2 dah kawin senang la nak peknan..hehehe..

      Delete
  6. banyaknye produk tu~ thanks sura atas doanya ya...btul jgk kata sura haritu...nasib baik krole p buat smula pmeriksaan BP tu...skngni mmg permakanan kena jaga...bab kerja huhu...biasalah kalo berniaga kat pasar ni...tp skngni petang dah duk rumah...rehat2 ngan baby zahrah

    ReplyDelete
    Replies
    1. elokla gitu..sama2 kita jaga kesihatan masing2..main2 ngan anak pun boleh kurangkan stress:)

      Delete
  7. Kawan zura pon ade amalkan Shaklee.. set untuk ibu mengandung.2 anak dia kena bersalin paksa x cukup bulan sebab BP problem. untuk anak ke 3 nih dia amik Shaklee. katanye BP dia normal. nampaknye, kalo zura nak peknen lagi nanti, zura pon nak amik set ibu mengandung tuh. sbb zura pon ade problem BP masa mengandung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang elok amik..kalau amik ngan akak ada special price..akak amik harga ahli jer..cuma kos penghantaran tu jer kena tanggung..:)

      Delete
  8. macam2 set shaklee ni yer..dimana2 orang sebut tentang produk ni..

    ReplyDelete
  9. sy makan yg set percubaan dlm pantang.smp skang dok ada lg alfafa tak habis makan,malas telan.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alfafafa tu bagus..abis pantang pun boleh teruskan..skrang pun akak makan alfafa..:)

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)