Monday, September 2, 2013

Laki ke Pompuan?

Assalamualaikum..selamat petang semua..hari ni umi lambat bersiaran..idea x brape nak ada ditambah keje byk..huhuhu..x tau nak wat apa..just nak tepek pic Afif ni..bila berjalan ramai yg tanya Afif ni laki ke pompuan?mana idoknya Ibu Gayah bagi baju pink kat  Afif..rambut pulak smakin panjang..xpakai baju pink pun orang tanya jugak...

    baju ni Ibu Gayah yg kasi ..comey jer Afif pakai..hentam sajalah.. skrg ni org dah
     tak  kisah org lelaki pakai pink ..cuma bila budak2 pakai jer org tny..boy or girl  ?
                                                      rambut dah nk kena mata..
Semalam pi JJ pun ada Amoi tu ckp Afif pompuan..umi diamkan aje..dah malas..dia x perhati pakaian Afif kot..just tengok muka jer..sabau jelah Afifkan...


17 comments:

  1. tunggu sikit g, mau Afif xmo da pakai pink, macam anak bujang saya... fenin d buatnyer hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol Lia..nanti dah beso mesti x mau pakai..abangnya pon gitu..x nak pakai warna pink..puas mujuk pun x nak..sbb tu baju raya tahun ni 2 tema...huhuhu..

      Delete
    2. Biasalah tu.. kdg org tersalah meneka. Kalau saya confused, saya tanya lelaki ke perempuan. Mmg ada yg begitu kan..

      Delete
    3. slalunya gitula..sbb tu mak3 suka beli baju ikut kaler jantina..hehehe

      Delete
  2. afif ikut muka kak sura kan..org ckp elok la ikut muka mak, sejuk je tk gaduh ngn mak bile besar nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak2 gituler..dia yg bongsu..manja lebey2..:)

      Delete
  3. Afif comel & manis sangat. Kalau pakai tudung sah org tak tahu Afif lelaki.
    Budak lelaki biasa comel aje tapi Afif ni manissss:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..ada satu hari..kakak2nya bg pakai tudung..diarang kata comey2..pastu dah dia x nak bukak..nak pakai jer..haru!!

      Delete
  4. comelll lah dia...
    rambut panjang skit kot...:)

    ReplyDelete
  5. afif kan jambu..sebab tu org kta girl..hehe

    afia ni pakai baju pink pun org tnya..laki ekk?sabo jer la..muka fotostat abg katakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa..Afia tu memang sebijik abang dia..comey jer..bam bam..

      Delete
  6. Confuse agaknya sebab rambut budak semuakan pendik hehe

    ReplyDelete
  7. comel sangat afif pakai baju pink..hehe..walaupun pinky2 baju dia..tetap hensem!!!

    ReplyDelete
  8. Org skarang mmg dah tak kisah lelaki pakai pink... sejak kebangkitan kumpulan Jambu... hahaha

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)