Saturday, September 14, 2013

Dok Mano?

Sabtu sudah..Dok mano adik kakok..kat ofis ke kat umah?Saper2 yg dah start cuti bestlakan..3 hari cuti..ada yg balik kg?Umi masih disini..keja lg..huhuhu..Saper2 yg dah bercuti tu..Selamat bercutilah ya..
Buat yg sama kes ngan Umi..Jom layan lagu ni..Umi dah lama carik lagu ni..tapi x tau tajuk apa..tp hari ni dpt tau jugak..kawan bg tau..sebab anak2 dia pun layan lagu ni..hehehe..korang semua dengar sampai abis tau..lepas tu boleh la komen atau korang nak gelak sampai guling2 pun x per..

#Umi dgr dah lama lagu ni kat THR..carik kat you tube x dapat sebab x tau saper nyanyi dan x tau tajuk#

9 comments:

  1. Ni yg dtg ni bukan adik kakok ni....kakok, kakok...hehe balik kglah Sura....
    Lagu apa tu Sura...tak boleh bukak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. parody tu..tp sedap gak dengar..hehehe

      Delete
  2. sy masih kerja. ari ni masuk malam.ari selasa baru off..

    lagu apa?tak bley bukak la kak..

    ReplyDelete
  3. tak blh dgrla kak xde speaker..hihik

    ReplyDelete
  4. Sura, akak tak leh bukak lagu tu..tak dpt lah nak dgr...

    ReplyDelete
  5. awal tahun ni zura dah dgr lagu tu...pastu jdk ketagih nk dgr sokmo.. man khan tu mmg hensem, zura dh tgk dia perform live masa tgk dikir barat kt Laman Budaya KL aritu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa mula2 dengar akak x suka..tp bila 3-4 kali dengar best pulak..ketagih nak dengar.hahaha..:)

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)