Wednesday, August 28, 2013

Saper nak sabun ni..Cepat teka..

                                  pic ni ui amik dari Fb anak buah..saper2 nak order ngan dia pun boleh..
Tapi..saper nak free..kena teka dulu..
                    Umi memang nak bagi kepada sesiapa yang bertuah tu...klik sini kalau nak tau teka apa..

#clue:boleh diguna ketika panas dan hujan#

*siapa teka betul dan cepat dia dapat*

13 comments:

  1. Maksu... nak jugak~ wlpun jwbpn salah~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh..lain kali..hehehe..

      Delete
    2. Hehe Baru perasan nama No-ink. Dia buat sendiri ke Fliers nie maksu? tgk gaya bahasa mcm bahasa No-Ink. hehehehe~

      Delete
  2. lerrr... peneka pertama dh betol lah.. baru jer nak teka.. tapi dari start baca n3 along tuh duk pikir ape kebende fomasi tuh.. camner nak teka?? hahahaha

    ape pon tahniah buah peneka bertuah itu.. ade hadiah lebih x kak?? ahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..lawak jugak zura ni..tggu lain kali punya teka..hehehe..

      Delete
  3. cepat betol dpt pemenangnye.. hahaahah

    ReplyDelete
  4. laaaaaa.... baru nak teka, tadi tak sempat.... :(

    ReplyDelete
  5. Tak pernah guna benda ni bagus ke Sura

    ReplyDelete
    Replies
    1. sura suka pakai sabun ni untuk badan..ok la jugak..suami pun suka...baunya sedap..tp x wangi sangat..

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)