Thursday, August 15, 2013

Raya Ketiga~Kak Long dah balik Kluang

Belum pun puas bersama-sama ngan Kak Long kat kg ni..Kak Long dan keluarga dah nak balik..hrmm..apa boleh buat..masing2 ada kerja..setahun skali je dpt jumpe kak Long dan keluarga..
Kak Long balik tghari..sempat la 'beli-belah' kat pasar Tumpat.Sebelum bertolak kitarang semua sempat mengadakan sesi amik gambo...

                                                    Kak long n Afif
                                                           m.su(umi) n anak buah
                                                            Angah N Pak Long



                                                       adikku n anak buah
Sedih jugak bila Kak Long dah balik..tinggallh umi sekeluarga  bersama mak dan adik...mood raya pun dah x der..nak pegi beraya rumah Mak Long kat kota bharu pun malas..last2 meme x pegi.:)..ingatkan nak ajak Kak long pegi tp kak Long dah balik..mintak2 semoga kami semua umur panjang dan dapat berkumpul lg raya tahun depan..

13 comments:

  1. Huhu sedih jgk nak balik... tak puas lagi beraya kat klate... pic kita mmg terbaek, comey... hahaha

    PS: Masa balik tu jam sgt~ 4 jam baru dpt kluar dari klate... tapi alhamdulillah dah slamat sampai. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. m.su balik alhamdulillah ..cepat sampai tahun ni..:)

      Delete
  2. bestkan berkumpul adik-beradik..meriah sgt..:)

    ReplyDelete
  3. Zura pon tunggu raya cam nih lah nak kumpul adik beradik.. masing2 dapat cuti panjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang time ni jelah yg dpt berkumpul..:)

      Delete
  4. bestnya dpt kumpul ramai2 ngan fmly camni. thn depan taknak dh beraya jauh kat negeri org ni, nk balik johor jgk. raya kt johor meriah. huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah diikat boleh raya kat Tumpat..hehehe..

      Delete
  5. Aamiin. InsyaAllah maksu.. bole raya skali kt kg abah naz kt Terengganu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suruh la 'dia' cepat2 sikit...m.su pulak x sabar..hehehe

      Delete
    2. haha, tu maksu plak kena 'torture' dia mcm maksu wat kat pak su dia. ekeke :D

      Delete
    3. ok.. nanti m.su ckp ngan dia..:)

      Delete
  6. Salam Aidilfitri dr alinmarlini.com

    ReplyDelete
  7. biasa la kalu adik beradik dah ada keluarga sendiri, masing2 ada urusan nak diselesaikan, sebab tu jarang dapat jumpa..kalu jumpa pn sekejap2 jerk...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)