Thursday, July 18, 2013

Rezeki Hari Khamis..

Assalamualaikum semua..Salam Sejahtera,Salam Ukhwwah..Umi doakan semua yg singgah kat blog umi hari ni ..dilapangkan rezeki dan sentiasa mendapat rahmatNYa..Sentiasa senyum macam Umi..hehehe..tgh wat n3 ni pun umi senyum(x betul ke aku ni...senyumm manjangg..).

Hari ini umi dapat biskut raya tau...awal2 lg dah dpt..walopon skit..syukurrr Alhamdulillah...yang nak buat sendiri biskut x tau bila nak buat...minggu ke3 puasa kot baru beroperasi..hrp2 diberi kekuatan untuk meneruskan hajat nak buat sendiri tahun ni..excited pun ada..tapi(ada tapi tu).takut jugak sebenarnya..takut x sedap..hahaha..sedap ke idok..buat jelah..sendiri makan..


































tema kasih pada rep Anmum..dia yg bg kat umi td..sebenarnya kelmarin lagi dia nak jumpa tp masa tu umi dah balik rehat..

#kepada kenkawan yg buat biskut raya sendiri..Bila korang start buat biskut?#

16 comments:

  1. Replies
    1. betul3..musuh jangan dicari..kawan biar ramai:)

      Delete
  2. tengah pikir jugak ni bila nak mula buat biskut raya... tp asyik x sihat jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..akak pun x berapa sihat..harap kita cepat sihat seperti biasa..dan bolehlah mula membako!!

      Delete
  3. beli jer.. huhuhu..
    x reti nak wat kuih raya sendirik..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dolu2 akak pun camtu jugak ..tp bila permintaan anak2 dara suruh wat sendiri..diarang dah besar nak merasa buat biskut sendiri..:)

      Delete
  4. yg tgh tu mcm fav sy, tart nenas jer.... sy xpernah wat kuih raya, tolong2 aje bolelah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..akak pun kali ni lah betul2 buat sendiri..biasa pun tolong2 mak akak jer dulu2..

      Delete
  5. Dapat awal-awal ini kakak rasa sebelum raya dah licin hihi... satu hari satu masing-masing nak merasa katakan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun rasa cam tu..hahahaha..:)

      Delete
  6. amboi kak ..share la skit ngn cik nor...hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dekat bolehla kita share..:)

      Delete
  7. rezeki Ramadhan.. Ros pun semangat nak buat kuih sendiri tahun NI :)

    ReplyDelete
  8. murah rezeki akak..sy dah berapa tahun rajinkan diri buat kuih raye.bile buat sndiri dapatlah banyak sikit.hurmm tahun nie mcm mlz je,beli je kot..

    ReplyDelete
  9. Rezeki.... 20 ramadhan kot baru nk start buat!

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)