Wednesday, March 6, 2013

WORDLESS WEDNESDAY~KUCING JAGA!


#Umar Farel..cucu saudaraku..#

18 comments:

  1. alahai..nape kucing yg jaga..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknyer malas kot..hehehe..tu la psl kucing jaga..

      Delete
  2. comelnya baby.. nama pun sedap.. elok aje kucing tu duduk diam tak kacau baby kan.. cute aje aksinya.. Salam kenal juga.. thanks sudi singgah ke blog saya :))

    ReplyDelete
  3. ish tak bahaya ker tuhhh...
    cnn ingat lagi kes sedara cnn dulu..kucing terkam baby sebab tengok baby tue dok goyang2 mengeliat....nauzubillah hishhh seriyau lahh cnn tengokk...dok terbayang cerita lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada kes yg cam tu..so far kucing yg diarang bela tu sume baik2..agaknyer kucing tu nak balas jasa tuan dia yg kutip dia kt tepi jln..:)..bapak bby tu suka sangat kt kucing..klu jumpe kucing yg buruk pun dia amik bela..siap mandikan lagi..

      Delete
  4. salam..tq folow! done polow sini jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.q sbb sudo polow akak balik..t.q.t.q :)

      Delete
  5. Replies
    1. baby tu mmg comel,klu senyum ada lesung pipit tau..maknyer je duk sibuk anaknye gelap..dah sempurna tu..syukur Alhamdulillah..

      Delete
  6. pandainye kucing jaga bb.. kekeke..
    tapi risau jugak tengok dia duk atas bb tuh.. hehehe..
    maybe mama bb tuh ade pantau skali kan~

    salam kenal n folo sini jugak~

    ReplyDelete
  7. lorr....camne pulak kucing dok ataih dia? seriau pulak tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknyer senget bagi kucing duk ataih..hahahaha..

      Delete
  8. Assalamualaikum..^_^
    uish...duk kata atas baby lagi tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitula nampaknye..hehehe..t.q follow akak..

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)