Saturday, February 16, 2013

TENGOK WAYANG:HUSIN .MON DAN JIN PAKAI TONCIT

Dah lama x pegi nengok wayang..last pegi masa creta Harry Potter..masa tu Mr Hubby x sempat balik..rugi satu tiket..nengok ngan anak2 jer..Al-kisah malam rabu ari tu..aku  n family pegi sama2 nonton wayang sambungan Hantu Kak Limah..kali ni Mr Hubby ada skali..Yeay!!

Lepas maghrib cepat2 kami ke JJ..

tiket dah ada orang tolong belikan..





                                            ni babak yang paling kelakar bagi aku..

Dalam banyak2 babak,babak yg ni yg paling kuat aku gelak(bukan aku sorang jer satu panggung gelak).Masa Pak Jabit suruh tengok pokok..pastu keluar hantu..Pak Jabit ckp itu hanya mainan fikiran jer..pastu hantu tu hilang..semua percaya ngan Pak Jabit..tup..tup..hantu tu muncul kat tengah2 diarang..apa lagi sume cabut la..hahaha..

Cerita ni x de ler best sangat..x selawak Hantu Kak Limah.tp boleh la..dah akhir2 cam creta Harry Potter lak..ada hantu yang macam Dimentor(yg jaga penjara Azkaban tu).Apapun korang nanti tengok la sendiri, klu x de masa tggu jer kat Astro.Aku pun bukan reti nak mengulas creta..Apapun boleh la layan cerita ni..aku bagi 3 ***.




9 comments:

  1. akak dah tengok ceritani.. bolehler layan sebab akak boleh gelakler juga.. tapi kalau der johan lagi best kot...

    ReplyDelete
  2. tunggu kawan opis download jer jawabnya.. hehe

    ReplyDelete
  3. Pa..m.su x pandai download creta..youtube jer pandai..hahaha..malas nak kn install macam2..pastu lama plak..Asu jer rajin sampai x tido mlm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha takpe, nnt balik kg, pa bwk koleksi movie yg pa dah download utk maksu... kawan2 kat opis nie rajin download movie.

      Lama kita tak karoke depan youtube mcm dulu2 kan maksu. hehe

      Delete
    2. InsyaAllah tak lupa...

      wow dpn tv mcm kat rumah mama tu yer? bestnyer....

      Delete
    3. InsyaAllah... jadual pack sekarang ni maksu... tunggu dah tak busy baru leh planning jln2 KL plak.. gi rumah maksu. hehe

      Delete
    4. of coz ler maksu...

      berjalan mana boleh tinggal mak. :D

      Delete
  4. assalamualaikum sis . saya belum tengok lagi citer ni . entah bila la nak tengok .hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)