Tuesday, April 21, 2015

Seminggu Punya Cerita

Assalamualaikum..
Sekarang ini mood menaip tak berapa nak ada..Tapi hari ni kugagahkan jugak jari jemari tembamku ini untuk mengetuk keyboard ..Entahlah..mana perginya semangat itu..Kalau dulu sebelum buat kerja mesti nak belek blog dulu ,tak update pon tak pe..baca dulu cerita sahabat-sahabat..

Hari ni kira pukal..masuk semua cerita seminggu..Tak de menarik sangat dalam seminggu yang berlalu..Hanya rutin biasa..Apalagi..kalau bukan cerita makan..
 

Ini kisah En hubby lapar ditengah malam..tak pasal-pasal Umi dapat tambah kalori ditengah malam..alasan kuat ni..takkan nak biar hubby makan sorang-sorang..haruslah teman..hihi..

                        budak ni nak diharap teman makan..tak de la nampak..bazir je beli nasi kat dia..


Yang ni makan kat Food court Giant..shopping barang along nak pergi belajar..
                                        Aqil dengan makanan kegemarannya




Petang hari minggu..konon nak beriadah kat Tasik Shah Alam..sampai Shah Alam dah hujan..pusing punya pusing..makan nasi Ani Sup Utara kesudahannya..Dinner awal hari tu..
                                                           terserlah ketembamannya..
                                                       jangan amik gambar Afif..tu katanya..

Maka jadilah satu n3 hari ni..haha..



7 comments:

  1. Salam kak.. pekabar??
    ok lah tu cerita seminggu jadi rangkuman 1 entry.. hehe..
    walaupun tembam tetap nmpk ayu... hihi

    ReplyDelete
  2. el pun dah mula kembang ni kak
    ari2 makan je diet ntah kemana..ke laut cina selatan kut
    sejak ada periuk noxxa tu ari2 mkn sedap je hahahaha kbai kak love u hehe

    ReplyDelete
  3. eh..orang rindu dia..dia marah plk org ambik gambar dia..hihi..lama xtgk afif..:)

    ReplyDelete
  4. Makan-makan itulah yg payah nak control makan Sura.
    Ambik aje gambar budak cute tu:)
    Along dah nak sambung belajar dah ye Sura.

    ReplyDelete
  5. Okey dah tu Sura.. janji update entri kan..
    Sedap pulak tengok Aqil makan.. dah dekat licin makanannya tu :)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)