Thursday, October 23, 2014

Belian Offline


6 comments:

  1. amboi dua2 sweet ni, beautiful smiles, aunty smile balik ni:))) kalau pandai pakai shawl memang look international :)

    ReplyDelete
  2. sekarang ni ke mana2 semua orang pakai shawl..

    ReplyDelete
  3. Beli shawl tak rugi sura sebab boleh kongsi dgn anak dara:)

    ReplyDelete
  4. Ibu dan anak sama2 cantik.

    Kak zai guna shawl bila pergi holiday.

    ReplyDelete
  5. mana dress nya,?? hehe..
    dh sangkut la tu dgn zawara,, lya pon sama,..

    mak anak cam adik beradik

    ReplyDelete
  6. hehehehe kak sura dah giler shawl ehhh
    bolehlah geng mcm ni ekekeke
    xsabo nak tgk shawl baru akk tu

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)