Friday, July 18, 2014

Selamat Hari Lahir Buat Bondaku Yang Tercinta.

Sebelum siap-siap pergi kerja tadi..tetiba teringat hari ni harijadi Mak..terus call..nasib berjawap..selalunya susah nak angkat..semalam call pun tak angkat..Lega bila dapat sembang ngan Mak..setengah jam jugak bercoleteh..sebelum minta izin nak bersiap pergi kerja..Mak tak tahu pun hari ni harijadi dia..kira Umi dulu yang wish..

Selamat hari lahir buat mak..semoga Allah berikan kesihatan yang baik buat mak...panjangkan umur ..limpahkan rezeki.dah 67 tahun dah umur mak..tak sabar nak balik jumpa mak..




Nama mak yang glamer..hihi..orang Sarawak yg dah lama diKelantankan..tapi bahasanya bunyi lain skit bila bercakap..cakap Sarawak pun dah tak boleh..faham tapi tak boleh nak bercakap ngan lancar..adik beradik masih ramai di Sarawak..Macamana mak boleh sampai semenanjung?Arwah abah berkenan sangat dengan mak sampai putus tunang kat kampung..masa tu arwah abah bertugas di Sarawak sebagai British Army..

#bangga campuran Kelantan dan Sarawak#


8 comments:

  1. Selamat ulang tahun kelahiran untuk ibu kak Sura.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir buat Mak Kak Sura.
    Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik.. InsyaAllah.. Amin~

    ReplyDelete
  3. sELAMAT HARI LAHIR UTK MAK SURA...SEMOGA SIHAT SELALU.aAMINN

    ReplyDelete
  4. selamat hari ulang tahun mak cik...
    darah campuran ye kak sura ni..memang cantik lah anak beranak

    ReplyDelete
  5. Selamat ulangtahun kelahiran buat Mak Sa'edah.
    Balik raya ni jumplah Sura - moga mak terus sihat dan bahagia menjalani hari-hari tuanya..

    ReplyDelete
  6. hepi bestday buat mak kak sura...:)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir buat mak akak.. May Allah Bless her always..=D
    Husband farah pn sarawakian jugak.. hehehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)