Monday, June 9, 2014

Semangat baru..

Salam Isnin semua...semoga korang semua bersemangat cam Umi ni..hee..
Biasanya isnin semua oarang mood tak berapa nak ada...Agak busy sebenarnya pagi ni..tapi blog kesayangan ni rasa hambar kalau tak update..

Semangat shaklee kuat pulak menyerap..mentang2 lah dahh pergi conference hari tu..jangan marah ya kalau cerita pasal Shaklee..walopon Umi duk cerita..korang bukannya nak beli pon ngan Umi(merajuk jap)..tak kisahlah nak beli ngan siapa atau tak nak beli..pilihan ditangan masing-masing..tiada paksaan..yang penting kita semua jaga kesihatan masing-masing.

Ada yang memang penjagaan kesihatan letak no 1..ada yang ..bila sakit baru jaga..ada yang dah parah baru nak jaga..Macam Umi kata tadi pilihan ditangan kita..Umi ni kategeri mana?..dah sakit baru nak jaga..haha..korang?..sejak masuk Shaklee ni macam-macam jenis orang yang Umi jumpa..yang paling Umi suka..bila orang tu memang dah jaga kesihatan..maknanya dia dah amik vitamin(walopon bukan Shaklee)..memang senang ..cuma bagitau kelebihan produk..dan boleh bertukar pada Shaklee..

Ada yang baru nak berjinak-jinak nak cari supplement untuk kesihatan sendiri dan keluarga..ada yang dah berpenyakit baru nak cari supplement(kalau dah tahap ni memang banyak nak kena makan..).Pernah ada orang tanya kalau dah kena sakit kronik(cancer tahap 3-4..)ada vitamin tak..Umi tak nak sedapkan hati..cakap yang betul..kalau dah tahap tu memang sukar..doctor pun dah tak jamin kalau sampai tahap tu.kan.takkan amik vitamin boleh jadi ajaib..tapi ada yang kena penyakit2 lain boleh baik..ataupun boleh control..contohnya kencing manis dan darah tinggi..memang boleh kontrol..dan kalau yang mampu ..terus Umi suggestkan amik VIVIX ..walopon mahal tapi sangat hebat..Vivix ni kira cam Ibu dalam produk Shaklee ni.. Jenis cecair..meresap ke sistem DNA kita tau..anti penuaan selular..senang cerita..organ2 dalaman kita awet muda...nak tau lebih lanjut lagi..boleh tanya Umi ya...

Kalau nak cerita pasal produk2 ni memang tak habis...sesiapa berminat..jangan malu2 atau ragu2..call/whatapp:012-2816462-sura




                                                   CEO Shaklee...Roger Bernatt

Sesiapa yang berminat ingin menjana pendapatan lebih,nak jadi ahli,boleh hubungi Umi juga..
Group Umi..Shaklee Dynamic Family Global..:)


5 comments:

  1. Salam Isnin K Sura... Berseri2 nampak K Sura... Aura dari semangat baru tu... :)

    ReplyDelete
  2. hai kak sura,.. sekali sekala cerita pasal shaklee ok gak.. ramai yg guna produk shaklee ., saya ja belom try.

    ReplyDelete
  3. penangan vivix ke kak sura oi..cantik berseri..huhu..vivix memang mahal la pada saya kak..huhu..

    ReplyDelete
  4. cik pon baru berjinak dgn supplement nie kak..:)

    ReplyDelete
  5. Kalau terbuka nak guna nanti boleh le terus contact sura yeh...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)