Monday, May 19, 2014

Aktiviti Gotong Royong..

Salam Isnin semua..harap semua bersemangat hari ini..Walaupun cuti semalam Umi tak berapa rasa nak cuti..badan masih belum cukup rehat sepenuhnya..tapi semangat bekerja tetap ada.Semalam Big Bos Umi mengadakan gotong royong kat klinik..hanya 2 orang jer yang tak boleh datang..ada hal lain..yang lain-lain semua turun..

Maka seawal 8 pagi semalam dah ada yang datang ..Umi..tentunya orang yang terakhir datang.. pukul 9 ..ingatkan start pukul 9..rupanya awal sikit..hihi..Umi yang tak berapa dengar kot...Seronok walaupun penat..banyak yang kami kemas..Big Bos pun ada upah orang cuci lantai..pakai acid..kitarang cuma kemas benda2 yang berabuk,benda-benda yang tak pakai..macam2 lagi la ..cuma bab lantai dan dinding..orang yg diupah tu buat..klinik memang ada cleaner..tapi gotong royong kena buat jugak..untuk lebih bersih..




Paling best xtvt lepas tu..makan time...demo-demo ni semua nak makan pizza..kalau bos belanja memang mintak yang lebih aje..

                               kejap jer dah tinggal camni..pastu abih licingg..

Elok jer lepas kemas..nampak si Afif ngan abahnya kat kedai mamak sebelah..apa lagi terus bawak dia masuk..


                                               ada Lisa...Afif malu2..
tengok aksi ni..


anak dara tu memang suka cium...Afif cakap..taknak kiss Lisa..nak kiss Umi jer..sayang Umi ..haha..dia memang tak suka bila kena cium ngan orang lain..

#penat jugak bila ada xtvt camni tapi puas hati#

               

14 comments:

  1. suka tengok gambo gerak2 tu..he3..keistimewaan blog kak sura tu la gambo gerak2...hihi

    ReplyDelete
  2. ekekekkeeeee comey la Afif.... bukan main jauh dia tarik muka dari Lisa...

    ReplyDelete
  3. afif meh sini cik nak kiss lak..hihik

    ReplyDelete
  4. Comel lah Afifi tuh~
    malu2 yer anak dara nak kiss dia.. hehehehe

    Kat opis zura pon selalu gak wat gotong royong.
    selalunye wat hari sabtu.
    time tuh memang semua barang yg x nak pakai di buang.. rasa lapanggg jer opis nih.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Anak dara tu dah terpikat dgn hero comel Sura hihi...
    Sayangnya hero cuma nak cium umi dia aje ye:)

    ReplyDelete
  6. Rajin nya bergotong royong.. memang penat kan Kak..tapi bila dah nampak bersih & kemas tu puas hati lah...
    amboi anak teruna & anak dara kecik tu..comell bebenor..

    ReplyDelete
  7. Bab Gotong Royong makan tu yang best hehehe

    ReplyDelete
  8. hamboi hamboi anak dara nak mencium anak teruna..

    ReplyDelete
  9. saya tag kak sura..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-petak-bunga.html

    ReplyDelete
  10. dah bersih rasa lega kan..pandai Afif nak sayang umi je... memang biasa ďengar dia cakap macam tu ke.

    ReplyDelete
  11. hahaha kena kiss ngan lisa oklah tu..amboi2 demand yea haha

    ReplyDelete
  12. seronok jgk ye buat keje sama2 mcm ni...lagi cepat bersih dn kurang penat...hujung2 tu yg best sbb dpt mkn pizza

    ReplyDelete
  13. So cute.... sorang encem sorang lagi comey... :)
    bagus anak bujang umi nak kiss umi sorang je...

    ReplyDelete
  14. Hehe...budak encem ni ada karisma....teguh pendirian hehe....
    Tambah seronok bila tempat kerja bersih dan kemaskan Sura

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)