Thursday, December 19, 2013

Kegilaan Baru..

Selamat petang semua..petang-petang baru dapat nak buat n3.Hari ni kira n3 menunjuk nunjuk ..Macam n3 Zura dari Blog Nafira semalam..Bukan niat nak riak ke apa..sekadar berkongsi kegilaan baru Umi ni..
Apa yang Umi duk ralit sangat ngan benda ni..Apa benda tu ..cer teka..cer teka...

                                                               
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tadaa....tepon baru la..tepon lama dah tak brapa boleh pakai..boleh call jer ..tak leh nak sms dah...ramai yg dah bising2..suruh tukar..akhirnya terpaksa akur...hanya ini yang ku mampu..niat nak note3..tapi mahal bebenor..Mega  pun jadi lah..senang nak tekan.. gedabak besor...



Memang ralit dengan benda baru..sampaikan nak berblog pun malas..duk layan group Whatsup dan We Chat..jap lagi bosan la tu..hahaha..sekian n3 menunjuk2 hari ni..sabau jelah..

21 comments:

  1. hahahahahaha.. tudiaaaaa..
    n3 menunjuk2 sudah keluar~
    betul tu kak.. bukan nak riak, cuma nak kongsi kegembiraan dgn kawan2 blog.

    Kak, best x galaxy mega nih??
    ngah survey2 gak nih. ahakas~

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya boleh tahan gak..yg paling best sebab dia beso..senang ngan jari akak yg besar tembam ni..
      *serius jari meme besar mengalahkan En Somi..En Somi pulak jari cantik cam pompuan ..hahahaha

      Delete
  2. Hehe.. wah ! baru.. sy pun semangat kak kalu hp baru..haha..selamat meng explore ya...:)

    ReplyDelete
  3. Amboi kak.. tepon baru ye... Nanti akak kasi review ye.. tengah nak cari smartphone gak ni..

    ReplyDelete
  4. Wah hp baru kak.saya pun pernah update ble dpt hp baru ni..x de riak nya.suke2 je nk cipta sejarah kan.hahaaa.
    Install bloggeroid je kak lau x de masa nk buka lappy..boleh gak update n3.hihii.

    ReplyDelete
  5. Tepon baru mesti semangat akak. Lepas ni mesti update blog guna handphone je. Hehe...

    ReplyDelete
  6. wah.. best dapat telefon baru.. aiza sampai sekarang tak guna smarphone lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak sebab tepon lama rosak akak pun tak de nk pakai lagi..tp alang2 membeli terus amik yg besar gedabak..hahaha.

      Delete
    2. boleh guna untuk internet juga tu kak sura.. nak blogging pun boleh guna telefon tu..

      Delete
  7. Ini kalau dapat kat tangan hero comel tu jgn haraplah yg lain boleh dapat. Ralit juga macam umi dia kan bila dah dapat kat tangan dia:)

    Yg lama bagi kat Afif boleh main game Sura..

    ReplyDelete
  8. yg lama tak brape boleh tekan..anak2 dara buat dengar lagu...si afif tu ada tab lama untuk dia..:)

    ReplyDelete
  9. saya pon nak beli telefon baru gak kak. tunggu bonus tahun depan. hehe

    ReplyDelete
  10. akakkkkk... mama pun nak beli henpon ni, tgh berusaha mengumpul wangnya.. ngak cukup lagi.. hihihiih

    bestnyaaaaaa...

    ReplyDelete
  11. betul kak
    dulu mmg merajin dok wasap n wechat
    skun ni wechat xde..wasap pun kdg2 je
    haha

    ReplyDelete
  12. Bolehlah kita watsup2..wechat2..twitt2..fb2 tau insta2 nanti yer..

    ReplyDelete
  13. amboi kemain kak sura entry menunjuk2..adik sy pun dok gila nak beli mega ni..sng on9 katanya..depa mampu takpe la..sy pun bley beli,tapi buat apa membazir.hehe

    ReplyDelete
  14. akak...nak berwasap ngn akak jgk blh tk..? kalu blh, bg je no kt emel zura ni : zura133@gmail.com..kalu tk leh, tk per... hihihhihi

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)