Tuesday, November 12, 2013

Layan jelah..

Salam semua..hari ini dah petang baru Umi berkesempatan nak updated blog..tangan duk gatal dari pagi tadi lagi..tapi tak sempat..sebelum keluar benda merapu banyak-banmyak..baik  straight to the point..nak share lagi pic sambungan semalam..boleh pulak terlupa nak masuk pic pengantin..so petang ni Umi takde nak cerita apa2 cuma nak tepek gambo jer..korang layan jelah..

                                            ini adik ustaz Don yang bongsu bersama isterinya
                                              ini anak sepupu Umi bersama isterinya..
                                                         
anak2 sepupu Umi ..Dona Raihana dan Dona Rafithoh(baju purple)


Ustaz Don Daniyal
                                           smart tak?..biasa berjubah.hari ini santai jer ..dengar cerita Ustaz Don nak dapat baby..Isterinya kat Mesir lagi..bersalin kat sana rasanya..

Dah macam blog hiburan pulak blog Umi ni..takpe la..sesekali apa salahnya..Ok la.dah takde nak tepek gambo2 lagi dah..cukup-cukup sudah..
#gambo2 yg Umi tepek ni..semua Umi amik kat FB isteri spupu Umi..IBU..tema kasih BU..(dia memang rajin meng upload pic kat FB)

11 comments:

  1. Wah.. baru nampak pengantinnya.. x pe Sura letak gmbr bnyk2.. gambar original sendiri bukannya copy paste hehee.. syok tengok style ust Don.. sempoi :D

    ReplyDelete
  2. anggun2 semua pengantin.
    bertuah Kak Sura dapat jumpa Ustaz Don. jelesss.. hehehe

    ReplyDelete
  3. maksu kena buat watermark... nnt org curi pic letak kat blog dia tanpa izin. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ke orang nak amik pic kat blog picisan ni..memang nak buat tapi malas la..hihihi..:)

      Delete
  4. isteri u.don ada kat mesir belajar ke ummi?
    lawa2 semua nyer..lagi si kembar tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. isteri ustaz belajar lagi..:)
      yng tu bukan kembar ..yg ada tahi lalat tu si adik..:)

      Delete
  5. meriahnya majlis ini. ada ustaz don sama tu.

    ReplyDelete
  6. wah ustaz don..igtkn kak sura yg tgkp semua pic nie..hehe

    ReplyDelete
  7. lain btol ustaz don bile pakai cmtuh...nmpk cm artis pn ada... hahahah

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)