Thursday, October 31, 2013

Kuciwaa..

Sejak semalam lagi hati ini rasa kuciwaa..sedih...huhuhuhuu..tiket Final Kelantan vs Pahang dah habisss!!
Camno nak pergi tengok ni...jawapannya tengok kat rumah jelah..rasa ralat sebenarnya..sebab dah plan dengan suami dan anak-anak..nak pergi Stadium Final nanti..macam tahun lepas..

Memang rasa sakit hati..kenapa selalu jadi macam ni..ramai yang beratur..last2 kaunter tutup cakap tiket dah habis..kalau beli dengan ulat..mahal la pulak..camner ulat dapat..kita tak dapat?geram pun ada..Isu masalah penjualan tiket ni selalu jer timbul..meyampah pun ada..tak guna jugak duk pung pang pung pang cakap..sama jugak jadinya..macam ahli panel dlm rancangan sorakan 12 kat Astro Arena cakap..macam mencurah air kedaun keladi..macam2 dicadangkan untuk mengatasi  masalah ini..tapi tetap jugak jadi..memang kena ada perubahan..Pihak berkenaan tolong la pandang masalah ni..

So..tahun ni..Umi secara langsung kat umah jer la..takpe la..ada baiknya jugak..(cakap pujuk hati sendiri)..
Hanya mengingati kenangan tahun lepas jelah..huhuhu








#Saper2 ada tiket lebih tak?boleh sedekah kat Umi..hahaha#

19 comments:

  1. Steady Kelantan..harap menang dengan Pahang nanti..yang terbaik pasti menang..andai kata kalah pun xpa,janji Kelantan kekalkan permainan cantik depa..feewiiittt

    ReplyDelete
  2. xde rezeki kak sura
    depa suh kak sura tgk kt umah je hehehehe
    best ape tgk kat umah..leh wat mkn2 bbq ka ajak sedara adik bradik join..lagi hapening...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok kalau ramai2..tp takut akak tak sempat nak tengok sibuk kat dapur..hahaha:)

      Delete
  3. wahhhh.. semangat nye akak~
    zura x pernah masuk stadium..
    lebih selesa tengok bola kat tv.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang selesa kat umah tapi lebih semangat dan syok kat stadium..:)

      Delete
  4. whoaa tgk football match live or kat tv, either way it can strengthen family bond ^^

    ReplyDelete
  5. bagusnya =) smgat tu yg kta nk..tp thun lpas dpt..mcm mn bt tu?? thun ni xdpat plak eh..xpelah kak..mnnton dpat tv jelah skluarga..nikmat juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun lepas sbb lawan ATM kot..penyokong ATM tak ramai..macam penyokong negeri2..tiket senang dapat..masa beli kat s.alam kejap jer dapat..tak yah beratur lama2..

      Delete
  6. Sura ada baca tak sebab sebelum kaunter buka dah ada menunggu sehingga ada yg dah tidur bermalam di sana - tak ke gila? KJ kata dia nak tahun depan nak jual online instead semua jual di kaunter. Tunggulah tahun depan Sura.

    Si comel pujaan kakak tu faham ke tengok bola? Geram aje kakak tengok dia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sura ada baca jugak..tahun depan tak tau lagi boleh masuk final ke tak...huhuhu..Afif ni dah pandai..siap nyanyi lagi..:)

      Delete
  7. tgk tivi jerlah umi hihihihihi

    ReplyDelete
  8. skang ni line teruk betul..sy dh baca entry ni tp nk komen tak boleh..kotak komen kak sura ni tak keluar2 tensi saya.hehe..

    takde rezeki la tu..tgok tv pun best jugak..yg penting sokongan padu tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang takde rezeki nak ke stadium..hati akak dah sejuk dah..dah terima hakikat kena bersiaran dari rumah..hehehe..:)

      Delete
  9. huuuu serabuk molek stadium~ poyoh nok kecing nie~ hehehe

    ReplyDelete
  10. alahai sweetttnya semua penyokong ni.. siap si kecik pun sekali bersemangat! heee

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)