Tuesday, September 10, 2013

Comey Tak Kak Ton..?

Hari ni mood poyo sudah melanda..tetiba lak rasa nak tepek pic lama..masa ni Umi pakai contact lens..perasan comey la ni...hohohoho..molek ko ehh.?dah lama x pakai contact lens...teringat masa firstime pakai ..ingat senang!!rupanya susah jugak!..lama2 baru o.k..Saper2 yg baru nak pakai /teringin nak pakai contact lens ni elok tahu serba sedikit tip2 untuk pemakai contact lens..kat sini ada tipsnya..


                                                       Aqil ni kacau jer la..
#Kawan2 semua jangan gelakkan Umi yg perasan ni tau..kutuk sikit2 blehla..hehehe..#











20 comments:

  1. Kakak ni kolot sikit Sura. Tengok anak kakak bukak mata jolok jari dalam mata pun kakak dah ngeri. Sebab itu tak pernah pakai. Tak apalah pakai cermin mata.

    Kalau tak pakai cermin ni nampak muda kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..memang susah kalau tak biasa jolok menjolok mata tu..lama2 senang la..yg malasnya penjagaannya tu..:)

      Delete
  2. comel jer kak~
    nampak mata lagi menggoda. auwww!

    zura sampai sekarang x reti nak pakai lens nih. ade sepasang lens kat rumah. dapat free masa beli spek baru. seram lah nak pakai.. takut x leh bukak. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngape x nak cuba...cuba la..dah ada yg free x nak cuba lak..sayang tau!!

      Delete
  3. COMEL SGT.. TGH CUBA PRODUK KER?? HIHIHIHIHI.... CONTEKS LENS TU CANTIK, TP SY X RETI PAKAI SENDIRI NGERIIII

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena ada org yg tolong ajarkan baru senang...:)

      Delete
  4. comeynya maksu.. naz rasa nak pakai, tapi tak berani. so, stay la kat spek ni atas hidung. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena gak cuba2..nnt bersanding kena pakai..hihihi..

      Delete
    2. kalau majlis tak nak sanding2. ekekeke. ;D

      Delete
    3. x sanding sebenarnya lagi elok..tp kena jugak amik gambo buat kenangan..ikut stail org klate..amik gambo dlm bilik jer x der sanding2..(ada jugak yg sanding).

      Delete
  5. cantik :D kena dgn bulu mata lentik, lagi btmbah v0gue :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulu mata x seberapa nak lentik..kena pakai bulumata palsu..kihkihkih..

      Delete
  6. mmg cantik tp menyeksakan je nk pakai..sy tak pernah pakai..nk beli pun kena hati2..kawan kepada adik ipar sy pernah buta beberapa hari kerana contacts lens..lepas tu dia taubat tak nak pakai dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu la kena ada ilmu pasal contact lens ni..kalau dah rasa x selesa/lain mcm..kena stop dolu dari pakai..jumpa doc..mungkin dah ada infection..:)

      Delete
    2. tu la kan..nk cantik tp beli yg murah2 tu kot..apapun tak bley lawan mata ori yg Allah bagi..klu pkai spec tu nk tampil bergaya dengan lens bolehlah..macam kak sura..cantik mata..:)

      Delete
    3. hahaha..dalam setahun ada ler sebulan pakai..pastu x pakai2 dah..pakai spek lagi selesa..:)

      Delete
  7. cantik la kak sura... zura dh lama tk pakai contact lens. dulu kalu pakai je trus bukak mata luas2, trus perasan cantik.. hahaahah...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)