Thursday, June 20, 2013

JENJALAN


Semasa cuti skola ari tu umi xde kemana..just jenjalan jer..bawak budak2 pusing2..singgah JJ..jumpa maskot Dinasour..suruh Afif bergambar..dia takut pulak..kena ler Abahnya dokong..tu pun takut2 cam nak lari je..yg anak2 dara x nk bergambo..sbb diarang rasa dh beso..malulakan nk amik  gambar ngan benda alah ni..hehehehe..
                                                             Afif takut..x nk dekat..
                                                 ngan kepala Dinasour ni pun Afif takut..


Dah puas pusing2 kat Jj pi Tanjung Harapan pulak..(ada yg panggil Tanjung Gila)lepak2 kat sini..suka btol si Afif..biasa la kan budak2 memang excited tengok air..nasib baik x terjun..dh la air tengah pasang masa tu..umi n abah memang malas nak melayan..kakak2 ngan abg ler  yg kena..umi nengok je ler..

                        budak ni asyik nak pandang umi jer..takut umi lari kot..
     umi amik kesempatan berdua-duaan kat bangku(amik feel dating dolu2)

Lepak2 kat sini sekejap jer..En Hubby x brape sihat masa ni..so balikla awal....mmm..

18 comments:

  1. Replies
    1. kat sini x ler best sangat..duk rileks2,tenangkan fikiran boleh ler..:)

      Delete
  2. Replies
    1. skali skala romantik kat luar..slalu2 kat umah..hehehe..

      Delete
  3. Tu masalah nya, maskot dibuat utk menarik perhatian dan menghiburkan kanak-kanak tetapi tak semuanya berani.. siapa da yang nangis-nangis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. x semua budak2 berani..anak sy masuk kategori ni la..hihihi..

      Delete
  4. Afif jeling mama sebab jeles mama dgn abah datinglah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang slalu jeles..kalau tido kena pusing tengok dia..kalau umi dia pusing mengadap abahnya..terus dia tarik2 x kasi..

      Delete
  5. tanjung harapan pon terkenal dengan makanan laut kan kak? teringin jugak nak ke sana..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa..muara ikan bakar femes kat sini..:)

      Delete
  6. owh ddk sama daerah ngan saya gak ker...ehe..lama dah tak g tanjung harapan tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..Izan duk P.Klg jugak..nnt boleh la junpe..hihihi..

      Delete
  7. wahhh bestnya pegi cuti cuti malaysia... suka tengok happy family mcm ni.. so sweet :)

    ReplyDelete
  8. afif takut maskot ye..aiman dulu masa baya2 afif penakut jugak bil tgok maskot beso2 cmnie

    ReplyDelete
  9. Akak tak pernah sampai tanjung harapan ...
    Teringin jugak nak pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau free datang la..makan2 kat Muara Ikan bakar..:)

      Delete
  10. dulu ms bercintan slalu gk dtg tanjung harapan ni..tikus kat sana besor2 kan...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)