Tuesday, April 22, 2014

Ke Shaklee..

Selamat petang semua..dah makan tengahari?korang makan apa?..Umi makan nasi kongsi dengan En Somi..tetiba jer dia call cakap nak balik ..tak sihat ..siap beli nasi bungkus untuk Umi dan anak-anak.Abang Aqil Umi dah tak susah-susah sebab dah transit kat rumah Ibu Gayah..Cuma bertambah lagi la bayarannya..huhu.

Karang Umi nak gerak ke HQ Shaklee..Mintak keluar awal ngan bos..dia mesti bagi punya sebab kalau Umi bercucu-cicit ..dia lagi suka sebab dia upline Umi.Bulan ni banyak bos dapat bonus Shaklee..dpt car program..rasanya dalam 2500 extra Shaklee bagi..jadi bonus Doc 6...... bulan ni...memang banyak..kalau jadi master lagi banyak ...bukan senang oo..dah dekat 10 tahun dia jadi ahli..Tahniah bos!!Tak silap Doc naik pangkat dlm Shaklee..Seniar Co..Apa-apa berkaitan Shaklee Umi jugak yg uruskan kat sini.sekarang kan Shaklee dah online..so Umila jadi tukang beli dan tukang tranfer uv..Doc bagi kepercayaan ..kita tunaikan..

Dah terlanjur cerita pasal Shaklee ..korang layan la pic2 ni..kalau rasa nak order bolehla beli ngan Umi..Umi bagi harga kasih sayang...:)




sesiapa yang berminat dan mahukan rundingan ..jangan segan-segan call/whatapp Umi :017-2816462

11 comments:

  1. Kawan saya pun dah bertukar ke shaklee, rajin Sura ye aktif dalam business bagus tu. Oh hari ni saya makan nasi dengan ulam dan lauk goreng, gulai,sayur, tempe heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus sangat klu dah bertukar ke Shaklee..dulu2 pun akan macam2 masuk..tp Shaklee yg paling best..:)

      Delete
  2. Replies
    1. bagus Cik Nor...tambah vit e..lagi cantik..:)

      Delete
  3. Saya pun makan Shaklee... Best!

    ReplyDelete
  4. shaklee ni mcm2 produk..sgt2 bagus

    ReplyDelete
  5. teringin juga..
    tp rasa x mampu lg..
    mna tahu ada rezeki nanti

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)