Friday, September 20, 2013

Segmen 1st Mama

Salam petang hari Jumaat semua...tetiba jer rasa nak join segmen 1st mama..dari blog mama Norhasniza Bt Khalid..biasanya umi ni susah sikit nak join benda2 cam gini..tetiba pulak terbukak hati..hehehe..sbbnya syaratnya tersangatla senang...

 


Apalagi Jom kita sama-sama memeriahkan segmen ni..:)

13 comments:

  1. hai kak sura, mama baru ada kesempatan jengah peserta ni, terima kasih ye kerana join segmen mama... :)

    ReplyDelete
  2. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  4. hai! deno datang dari segmen 1st Mama! deno done FOLLOW sini no.154!^_^ jom ke blog deno? kalau sudi jemput follow sekali ya... hehe ---->>> DayangDeno

    ReplyDelete
  5. gud luck kak...singgah dr segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen kak sura.. good luck...

    ReplyDelete
  7. slm kenal...ida pn join sgmen yg sma juga. blogwlking follow sura. follow ida juga yer.. http://kisahkita-story.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)